Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sally Lunn

 
Skriv ut

Dessa muffins skall avnjutas nygräddade och varma till frukost på helgen tillsammans med smör och någon god sylt.... Mums..

Ingredienser

Instruktioner

  1. 10 stora eller 18 små muffinsar Blanda alla torra ingredienser i en stor skål och tillsätt smöret genom att finfördela det med fingrarna. Ställ åt sidan.
  2. Vispa äggen och och tillsätt mjölken.
  3. Gör en fördjupning i de torra ingredienserna och rör ner äggblandningen.
  4. Rör om försiktigt tills allt blandats.
  5. Häll i smeten upp till kanten i smorda muffinsformar (muffinsplåt) och grädda i 25-30 min i 180 grader.
  6. Servera muffinsarna varma med smör och sylt eller marmelad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.