Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergod salsa som passar till allt. T ex tacos, grillat, kött och dipp. Går utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs löken och paprikan i oljan ett par minuter utan att det får ta färg. Tillsätt övriga ingredienser och låt småputtra i 25 minuter under lock. Smaka av med salt. God varm som kall.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 123kicki 21 mars 2010

    Toppengod salsa.Lätt att göra Har frusit in det som blev över då jag inte vet hur man skall förvara den en längre tid.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.