Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsa verde

 
Skriv ut

Denna delikata, gröna sås blir tjockflytande med hjälp av bröd som har fått dra i mjölk. Det ger en kraftig och hälsosam sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort kanterna på brödet. Lägg brödet i en skål. Häll över mjölken och ställ åt sidan.
  2. Ta av basilikans och persiljans blad från stjälkarna. Lägg bladen i en matberedare. Tillsätt senap och vitlöksklyftor. Mixa i matberedaren till en jämn smet. Tillsätt vinägern och mixa tills allt är väl blandat.
  3. Tillsätt brödet och fortsatt mixa till en jämn konsistens.
  4. Servera salsa verde med kyckling eller annat kött, på buffé eller till en kraftig fisk, till exempel lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.