Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsakryddad kasslergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En krämig och snabblagad kasslergryta som serveras med ett gott vitlöksris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler och tomater i skivor. Dela champinjonerna och skär selleristjälken i fina bitar. Hacka lök och vitlök. Fräs svamp, selleri, lök och vitlök i en stor stekpanna.
  2. Tillsätt salsa och philadelphiaost. Låt såsen småputtra några minuter och tillsätt kassler och tomat. Låt alltsammans bli varmt. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite mer philadelphiaost.
  3. Pressa vitlöken och fräs i olja i en kastrull. Tillsätt riset och låt fräsa med någon minut. Rör ner vatten och salt och låt koka under lock ca 20 minuter.
  4. Servera kasslergrytan med vitlöksriset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.