Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsasallad

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel och god. Passar på buffébordet

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och finstrimla de båda sallatssorterna. Skölj, kärna ur och finhacka chilin. Skölj och tärna tomaterna och squashen. Skala och finhacka löken. Blanda oljan med vinäger, farin och salt i en skål. Vänd i chili-, tomat-, squash- och lökhack. Lägg ut sallaten i botten i en salladskål/fat. Fördela ut salsan ovanpå sallatsbädden. Strö över den hackade koriandern. Servera till grillad kyckling, rostbiff eller kalkon

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.