Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsiccia korvsmet

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gör dina egna salsiccia köttbullar och servera till pasta. Per mobergs recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Grovmal köttet.
  2. 2. Pressa vitlöken, blanda runt och tillsätt 2 dl av vinet på lägsta hastighet ca: 5 min.
  3. 3. Forma sedan smeten som "köttbullar" och bryn i gyllene i smör.
  4. 4. Dela sedan champinjonerna i fyra delar och bryn lätt i pannan.
  5. 5. Häll resten av vinet över champinjonerna och grädden.
  6. 6. Smaka av med peppar och lite salt.
  7. 7. Lägg ner Salsiccia bullarna i såsen.
  8. 8. Koka pastan och blanda även den i såsen, och servera med riven parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.