Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta bräder

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sätt tunnbrödsstrimlorna i en snygg mugg eller burk och sätt fram det på bordet och servera som tilltugg till ölen eller drinken.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175ºC. Skär långa strimlor av tunnbrödet, ca 25 cm långa och 3 cm breda.
  2. Pensla bröden med olivolja på båda sidor. Krydda bröden med örtsalt.
  3. Lägg bröden på en plåt och torka dem i ugnen i ca 10 minuter eller tills de blivit hårda.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • gun109 3 februari 2010

    Supergoda, alla gillar dem.

  • Disen 13 oktober 2010

    Mumsigt värre!!! alla blev stormförtjusta i dessa knapriga "pinnar". Jag gjorde med tre olika smaker: örtsalt, grillkydda och med persillade. Jag använde örtsalt med chili och det var supergott. Tack för receptet och full pott!

  • Receptglad 13 juni 2014

    Riktigt goda....!! Smakar mera....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.