Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta bullar med tomat

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Goda bullar till soppa eller före maten.

Ingredienser

Instruktioner

Lös jästen i den fingervarma mölken och vattnet och tillsätt olivolja, vetemjöl och salt. Arbeta ihop degen. Låt degen jäsa 30 min. Kavla ut degen och strö över finstrimlade örtmarinerade tomater samt basilikablad. Rulla ihop degen som när du bakar kanelbullar och skär i bitar. Pensla med ägg och strö över salt. Grädda 5-10 min i 250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.