Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta snurror till drinken

 
  • Serverar: 25-30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Frasigt och gott med läcker sälta. Perfekt småplock att inleda en mysig kväll med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Stek den mjuk och glansig på låg värme i olja. Finhacka ansjovisen.
  2. Blanda lök, ansjovis, kaviar i creme fraichen. Rulla ut smördegen och bred på kaviarblandningen. Rulla ihop från långsidan, som en rulltårta. Lägg rullen i kylen eller frysen 1 timme.
  3. Sätt igång ugnen på 200°. Skär rullen i centimetertjocka skivor. Lägg skivorna på plåtar med bakpapper och pensla med ägg.
  4. Grädda mitt i ugnen till snurrorna är gyllenbruna, ca. 10 minuter. Lägg upp i skål och strö över parmesanost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.