- Serverar: 25-30 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Frasigt och gott med läcker sälta. Perfekt småplock att inleda en mysig kväll med.
Instruktioner
- Skala och finhacka löken. Stek den mjuk och glansig på låg värme i olja. Finhacka ansjovisen.
- Blanda lök, ansjovis, kaviar i creme fraichen. Rulla ut smördegen och bred på kaviarblandningen. Rulla ihop från långsidan, som en rulltårta. Lägg rullen i kylen eller frysen 1 timme.
- Sätt igång ugnen på 200°. Skär rullen i centimetertjocka skivor. Lägg skivorna på plåtar med bakpapper och pensla med ägg.
- Grädda mitt i ugnen till snurrorna är gyllenbruna, ca. 10 minuter. Lägg upp i skål och strö över parmesanost.
Publicerat den
14 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar