Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salta solroskärnor eller pumpakärnor

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Mycket goda nötter som tilltögg vid Tv´n eller med en kall öl. Har även gjort detta med Pumpakärnor och smakar lika gott. nötterna ska tillagas utan skal.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll i lite olja ca 2-3 msk i stekpannan. Lägg i nötterna. Rosta nötterna lite, men akta så dom inte blir brända. Häll på saltet smaka av. Men akta nötterna är mycket heta.
  2. Ja har rapsolja men det går bra med vilket som Obs nötterna ska inte flöda i oljan häll på mer olja om det blir för torrt i stekpannan
  3. Lycka till Zanette

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.