Bjud på en italiensk klassiker i ett litet nytt stuk. Enkelt och ljuvligt gott!
Instruktioner
- Paprikapasta:
- Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönsakerna sakta i olivoljan ca 5 minuter. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaksätt med salt, peppar, finrivet skal av citron och några droppar citronsaft.
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Schnitzel:
- Plocka av bladen från salvian. Skär baconet i ca 2 cm stora bitar. Dela broccolin i små buketter. Skala och skiva rotstocken tunt. Stek baconet knaprigt tillsammans med broccolin och salvian.
- Stek schnitzlarna i en blandning av olivolja och smör, 2-3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan och blanda den med paprikasåsen och rucolan.
- Servera schnitzeln med baconfräset och paprikapastan.
Publicerat den
17 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar