Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltimbocca med paprikapasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bjud på en italiensk klassiker i ett litet nytt stuk. Enkelt och ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Paprikapasta:
  2. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs grönsakerna sakta i olivoljan ca 5 minuter. Tillsätt crème fraiche och koka upp. Smaksätt med salt, peppar, finrivet skal av citron och några droppar citronsaft.
  3. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
  4. Schnitzel:
  5. Plocka av bladen från salvian. Skär baconet i ca 2 cm stora bitar. Dela broccolin i små buketter. Skala och skiva rotstocken tunt. Stek baconet knaprigt tillsammans med broccolin och salvian.
  6. Stek schnitzlarna i en blandning av olivolja och smör, 2-3 minuter per sida. Krydda med salt och peppar.
  7. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av pastan och blanda den med paprikasåsen och rucolan.
  8. Servera schnitzeln med baconfräset och paprikapastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.