Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saltlakritskladdkaka med mint

(3 kommentarer)  
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mycket lakritssmak, mindre mint än vad jag väntat mig. Kan med fördel ätas med lättvispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180º (varmluft).
  2. Smöra och ströbröa en form med löstagbar kant. Smält smöret. Häll övriga ingredienser i en skål och blanda väl (utan att vispa).
  3. Blanda i det smälta smöret. Häll smeten i formen. Grädda i 25 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • emda 15 april 2009

    Låter ju jätte mumsigt, älskar lakrits. Äter inte godis o kakor just nu men jag ska nog göra ett undantag! Men vad är supersalta flakes?? /e

  • sussisus 16 april 2009

    En sorts lakritsströssel, finns att köpa på Överskottsbolaget (där jag även köpte mintströsslet).

  • tigerlilly27 22 oktober 2009

    Gjorde kakan idag och den var väldigt smaskig och mättande. Tack för receptet :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.