Den delikata kalkonrullen är fylld med salvia och gruyère och smakar ljuvligt serverad med primörer.
Instruktioner
- Lägg kalkonschnitzlarna på en plan arbetsyta. Strö osten i ett jämnt lager över och lägg två salviablad på varje schnitzel. Rulla ihop till fasta rullar.
- Lägg mjölet i en djup tallrik, äggen i en annan tallrik och ströbrödet på en tredje och krydda med salt och svartpeppar. Panera varje rulle först i mjöl, sedan i ägg, och till sist i ströbröd tills rullarna är väl panerade och täckta av ströbröd.
- Sätt ugnen på 175 grader. Hetta upp oljan i en teflonstekpanna och bryn rullarna runtom cirka 4 minuter, vänd regelbundet, tills rullarna är gyllene. Lägg över dem på en plåt och ugnsstek 20 minuter tills genomstekta. Servera med primörer och potatis eller sötpotatis.
Publicerat den
28 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar