Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Väldigt enkel vardagsvariant av Saltimbocca. Passar till allt. Gärna vildris och en kall sås med creme fraiche och sweet chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och vik ut 1 kycklinglårfilé på varje (om förpackningen inte innehåller 8 lårfiléer går det bra att dela och pussla lite). Salta och peppra.
  3. Lägg några färska salviablad på varje lårfilé. Rulla ihop till korta knubbiga stubbar och fäst ev med tandpetare, eller lägg bara skarven neråt.
  4. Lägg kycklingen på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.