Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salviasås med soltorkade tomater

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel och snabb att tillaga, men så underbart god att du nästan skäms när dina gäster berömmer den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs försiktigt soltorkade tomater och salvia. Tillsätt salt och socker. Häll på grädden.
  2. Koka upp under omrörning och tillsätt fonden. Låt såsen puttra över svag värme i 15 minuter. Smaka av med salt och peppar. Njut. Såsen kan puttra ytterligare en kvart innan du serverar den.
  3. Red ev. av såsen med maizena om du vill ha den tjockare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.