Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sambucamarmelad

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka skalade äpplen, socker, vaniljstång och jordgubbar i cirka en timma. Fiska upp vaniljstången. Kör marmeladen i en mixer, alternativt använd mixerstav. Tillsätt Sambuca. Koka upp och häll därefter i varma glasburkar.

Kommentarer (1)

  • nemesisme 12 oktober 2010

    hehe, va kul att man kànner till sambuca i sverige! jag bor just i staden som den kommer ifr o produceras; Civitavecchia. Ska prova ditt recept, làter gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.