- Serverar: 4-8 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ganska snabbgjord förrätt som wokas
Instruktioner
- Skölj salladsbladen och lägg in dem i kylen så att de är kalla.
- Skör vårlöken i sneda strimlor. Skär kycklingen i mycket fina strimlor och skär sedan strimlorna i små bitar.
- Hacka lök, vitlök och ingefära i små bitar. Skär bambuskotten i strimlor om dom inte är redan färdigstrimlade.
- Häll oljan i en wok eller stekpanna och låt det bli riktigt varmt. Lägg i kycklingen, löken, vitlöken och ingefäran och stek dem tillsammans tills det blivit en fin färg på det. Tillsätt bambuskott, vattenkastanj, oystersås och soyan och rör om. Låt det steka i några minuter till. Tillsätt vårlöken och rör om.
- Ta fram de kalla salladsbladen och häll direkt upp kycklingröran. Serveras direkt.
Publicerat den
13 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar