Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandells musslor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Jättegoda! Ett recept med 50% mandelmassa och 50% mandel. Blir saftigare och godare än vanliga musslor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker pösigt. Mal mandeln. Blanda allt till en deg som får vila kallt i en timme.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Pensla formarna med lite smör. Rulla degen till en rulle, skär i bitar och tryck ut bitarna i formarna. Ställ dem på en plåt.
  4. Baka kakorna i mitten av ugnen i cirka 8 minuter. Stjälp upp kakorna ur formarna medan de är varma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.