Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandkaka

 
Skriv ut

En lätt sockerkaka med en aning konjakssmak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget under omrörning. Tillsätt konjaken. Blanda mjöl med potatismjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Häll smeten i smord och bröad form och grädda i nedre delen av ugnen i 40 minuter. Låt kakan svalna. Rör ihop glasyren och glasera kakan. Garnera med skivade kumquats.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.