Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandkakor

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sandkakor från Nederländerna.

Ingredienser

Instruktioner

Bland mjölet, sockret, vaniljsockret, ägget och smöret tilsammans i en skål och rör/knåda tills det blir deg. Strö lite mjöl på en bricka, så att sandkakorna inte klistrar. Sedan lägger du degen på brickan. Kalva ut degen tills den blir ca. 1 cm tjock. Härefter kan du strimla kakor med bakformar. (eller gör former själva) Baka sandkakor i ungnen 200°C 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.