Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandvikare med gubbröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pröva klassikern sandvikare, här med lite salt gubbröra på mörkt bröd

Ingredienser

Instruktioner

Hårdkoka äggen, 8-10 min. Skala och hacka dem. Hacka ansjovisen. Blanda ägg, ansjovis, lök, minifraiche och dill. Smaksätt med salt och peppar. Lägg ihop brödskivorna två och två med fyllning emellan. Dela i trekanter. Servera med gurka och tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.