Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sandvikare på Blekingsk torskbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Underbart god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pepparrotscréme: Rör ihop crème fraichen med övriga ingredienserna. Låt cremen vila i minst 15 minuter i kylskåp.
  2. Torskbiffar: Skala löken och finhacka den. Blanda torskfärsen med alla ingredienser väl. Salta och peppra efter behag. Stek dem på svag till medelstark värme 2-5 minuter på varje sida. Låt svalna något.
  3. Skär ut små rundlar av brödskivorna. Lägg på de ljumma biffarna, och garnera med pepparrotscrèmen och de nyskalade räkorna. Dekorera med en dillkvist.
  4. Serveras ljumna med en klick pepparrotscréme, räkor och dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.