Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sangria a la Tina

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Läskande gott i sommarvärmen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna apelsiner, citroner och persikor. Tillsätt ananasen. Blanda frukterna med sirapen.
  2. Tillsätt Brandy och Cointreu
  3. Låt det stå och dra i kylen minst en timme. Fyll därefter på med rödvin och smaka av med apelsin/citron läsk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mammakavat 14 oktober 2008

    Hej på dej ..din lyckans ost !! Sitter här på andra sidan klotet ...nästan.... å längtar till Espana.. Det är väl mest gubben min, som har gett sej fasen på att han en dag skall bo där. Kommer att ta kontakt med dej innan vi ger oss dit nästa gång. Jag bodde på Mallorca 1956, i lite mer än ett halvt år. Då var det enormt glest med turister !!! Sist vi var i Spanien ...1977...tror jag. "Chefen" tror att inget hänt ...sen dess, tror jag...... Dreamern' !!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.