Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sangria på morfars vis

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Det här är den sangria som min morfar brukade göra. Det var väldigt slarvigt och det kändes som om han bara blandade rester. Men faktum är att ännu idag har jag inte smakat på godare sangria än det, det kanske är minnet från morfar, eller det kanske är bara godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mängden här är väldigt svårt att beskriva. hur mycket man tar av värje beror på hur stark man vill att det ska vara så klart. Men....vi försöker och så kan man helst enkelt smaka det till färdigt sen. Men en bra tips är att ni lämnar bilen hemma ;-)
  2. 1/2 dl Rom 1/2 dl cognac/Brandy 1/2 dl Countreau 1/2 dl banan licör 1 burk Coca Cola 1 burk Fanta apelsin 1 burk 7 up 1/2 flaska Röttvin 1 matsked strösöcker
  3. Rör om allt i ett stor skål, låt det ligga y kylen helst över natten men minst ett par timmar. Smaka av sen och tillsätt det som behövs (oftast är det mera läsk då söckret gör att spriten smakar mer) Precis innan servering lägger du i en massa is i skålet och tärnad / skivad frukt. GUUUUUUUUUUUUD VA´ GOOOOOOOOOOOOOOOTT !!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.