Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sara Bernhardt-biskvier

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

En lite finare fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 150 grader.
  2. Vispa äggvitan lätt och blanda med mandelmassan. Klicka ut smeten på bakpappersklädd plåt och platta till kakorna med mjölad hand. Grädda mitt i ugnen 12-14 min. Lossa kakorna från plåten medan de är varma och låt kallna med undersidan upp.
  3. Smält chokladen till fyllningen i mkron. Koka upp smör och grädde och häll ner i chokladen under kraftig vispning. Låt fyllningen stå och svalna så den blir tjock och fast. Bred sedan smeten toppigt på kakorna. Ställ i kylen minst 1 timme.
  4. Smält chokladen och oljan i mikron. Doppa hastigt de kalla kakorna i chokladmassan så att tryffeln täcks.
  5. Förvaras svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gabooze 12 mars 2013

    Jättegod mandelbotten! Tryffelfyllningen va supergod och fick en perfekt konsistens!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.