Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saras egna carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smal och krämig pastasås som du står dig länge på!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ner kycklingfilén i mindre bitar. Bryn kycklingen tills den nästan är färdig. Börja koka pastan. Undertiden skär du ner bacon i små bitar. Blanda kyckling och bacon och låt det bryna i stekpannan. Haka purjolöken. Ha i purjolök och creme friche tillsammans med kycklingen och baconen. Ha i salt, peppar och citronpeppar. Rör om.
  2. Servera med en grön härlig sallad eller bara en avokado.
  3. Jätte gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.