Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saras kaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Jättegod kaka med fyllning mellan de båda bottnarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt dem växelvis med gräddmjölken. Det smälta margarinet sist.
  3. Häll smeten i smord och bröad rund slät form. Grädda i 175* ca 40 min.
  4. Under tiden gör man fyllningen: Blanda samman allt till en smidig kräm.
  5. När kakan kallnat delas den i 2 bottnar och smörkrämen bredes på den ena. Lägg på den andra bottnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.