Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Saras kolasnittar med apelsin

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

De här spröda snittarna, med lite seg kärna, är helt underbara!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader och lägg bakplåtspapper på en plåt.
  2. Blanda snabbt samman alla ingredienser till en deg. Forma 2 rullar nästan lika långa som plåten och vira in dem i plastfolie. Låt degen vila i kylen.
  3. Lägg rullarna på plåten. Det ska vara avstånd mellan rullarna eftersom de flyter ut nästan 3 gånger sin bredd. Platta till dem något och ta bort plasten.
  4. Grädda i 18-20 minuter, tills färgen är knäckigt gyllene. Skär i lagom stora bitar medan längderna fortfarande är varma. Ta en, ta två eller varför inte tre!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.