Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sardinpaté

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Den här goda patén blev jag bjuden på när jag var på ett gardenparty i England. Den är väldigt god och mycket enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Placera sardinerna i en skål och mosa dem med en gaffel. Blanda dem med smält smör, persilja, citronskalet och citronsaften och kryddorna. Blanda till en slät smet. Dela upp smeten i 6 små serveringsskålar, lägg en blandning av salladsblad vid sidan av skålen, garnera patén med en citronklyfta.
  2. Alldeles före servering blandar man samman dressingen och häller den över salladsbladen.
  3. Serveras med smörade rostade brödskivor skurna i stavar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.