Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sås - BBQ

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan användas till både grillat kött och fisk. Lärde mej såsen av en Göteborgsk kock i början på 1990-talet och den har varit med sedan dess.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda senap och créme fraiche, pressa i vitlöken, gräslöken och rödlöken, salta, peppra och låt stå i kylen i minst en timma för mognad
  2. Servera till grillat kött eller fisk

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 24 april 2008

    Väldigt god och smakrik. Vi åt den till grillade kotletter, fläskfilé och majskolvar. Kommer att stå på vårat bord fler grillkvällar i vår/sommar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.