Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sashimi

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Efter 10 minuter i en marinad på soja är sashimin på lax klar att avnjutas. Passar på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär 3–5 mm tunna skivor av laxen och placera ut skivorna på ett stort fat.
  2. Blanda samman soja och wasabi och slå detta över den tunt skivade laxen. Låt marinera i 10 minuter.
  3. Toppa med finskuren chili, syltad ingefära och lite färsk koriander sedan är det färdigt att servera.
  4. OBS! Fisk som ska serveras rå eller gravas bör enligt livsmedelsverket frysas i två dygn innan den används.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.