Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sauterade rotfrukter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ett fräscht och delikat alternativ till potatis, ris och pasta...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp en sautös eller liten kastrull. Skala och skär ner rotfrukterna i stavar eller kuber Skär rödlöken i båtar. Sautera i smör - tillsätt peppar och torra örter (hoppa över mynta och honung)
  2. - vill man ha en örtigare smak så väljer man de första örterna... vill man ha en sötare framtoning så tar man bara mynta och honung. Servera som tillägg till kött-rätter eller som alternativ istället för pasta eller potatis

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 13 oktober 2009

    Mmmm, låter gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.