Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Savoykålpaket

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ner savojkål i kokande vatten ca 4 minuter. Tag upp dem och låt rinna av. Putsa sedan bort bladnerver med en kniv, så att bladen nästan blir genomskinliga. Skala och koka potatis. Häll av kokvattnet, ånga av och pressa potatisen. Blanda i smör, grädde, salt, peppar, basilika och ost. Skålla och skala tomaten, skär i 4 delar, tag bort kärnor. Gör samma sak med tomaterna till grönsakstillbehöret. Bred ut kålbladen, lägg 1 tomaterna mitt på varje blad. Fyll på med puré, vik till paket och ställ med skarven ner på smort ugnssäkert fat. Hit kan förberedas. Värm i 150 grader ugn 10-12 minuter mitt i ugnen före servering.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.