Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scampi med Sofiasås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, snabbt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek scampin snabbt i vitlökssmör i en stekpanna. Strimla och strö över pepparfrukten och tillsätt konjaken mot slutet av stekningen. Ta upp skaldjuren ur pannan och håll dem varma.
  2. Vispa ner grädde och senap i pannan, låt koka ihop något och smaksätt med salt och peppar. Lägg tillbaka scampin och vänd dem några gånger, men låt dem inte koka.
  3. Servera med kokt ris eller tagliatelle och ett gott vitlöksbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.