Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scampi orientale

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Otroligt gott om man gillar havskräftstjärtar och curry. Jag brukar öka mängden kryddor en aning för att få mer smak på rätten

Ingredienser

Instruktioner

Tina och torka kräftstjärtarna och bryn dem i smör några minuter. Ta upp kräftstjärtarna och smält 50 g smör i pannan. Lägg i tunnstrimmlad purjo, små tärningar av paprika och skalat äpple och de skivade champinjonerna att mjukna, ca 10 min. Krydda. Tillsätt grädde, vin, senap och tomatpuré och låt puttra ihop till en simmig sås. Rör i creme fraiche och smaka av. Blanda i scampin att värma hastigt. Garnera med dragon eller persila. Serveras gärna med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.