Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schnitzel Mexicano

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel och läcker bjudmat. Använd valfri schnitzel (fläsk-, kalv- eller kalkon) efter egen smak. Servera gärna tillsammans med Arroz Mexicano.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär skinkan i fina strimlor och fräs den tillsammans med den hackade löken och vitlöken. Tillsätt därefter salsa, cremé fraiche och den tärnade paprikan. Krydda med lite salt och peppar. Låt det koka upp under omrörning ett par minuter.
  2. Lägg schnitzlarna i en smord ugnsfast form. Häll över såsen och grädda övertäckt med aluminium folie i ca 50 minuter i förvärmd ugn (175°C). När tio minuter av tiden återstår ta av aluminium foliet och strö över den rivan osten.
  3. Servera tillsammans med potatismos eller Arroz Mexicano, som ni hittar under mina recept.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.