Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schönbeckska röran

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Denna röran är skapt av mig. Den används på mitt café varje dag och är mycket omtyckt. Kan användas till baguette, bakad potatis, potatissallad m.m.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda yoghurt och majonnä, salt och citronpeppar efter behag. Hacka rödlök och blanda ner. Tillsätt smulad fetaost efter behag. Tillsätt hackad gurka och hackad tomater. Den håller sig 5 dagar i kylskåp

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • matmammansfavoriter 22 maj 2011

    Den här "röran" ska jag göra i sommar, verkar jättegod!

  • Christina56 23 maj 2011

    OBS!!! stavfel 1000gr turkisk eller grekisk yoghurt.!!!!!

  • Christina56 9 juni 2011

    Du kommer tycka om den. Jag ska ha den med potatis i som potatissallad på sonens studentdag på fredag

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.