Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schwartzwaldstårta

 
Skriv ut

God tårta som görs i långpanna

Ingredienser

Instruktioner

Mal kärnor,blanda med florsocker & potatismjöl. Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner i blandningen. Häll i en långpanna på smörat och mjölat bakpapper. Sätt in i mitten på ugnen i 175 grader 10-15 minuter. Lossa botten genast. Smält choklad och häll på papperoch skär i rutor innan det stelnar helt. Man kan blanda hackad choklad i grädden om man får över. Dela botten i tre delar och lägg grädde mellan bottnarna och garnera med chokladrutor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.