Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schwarzwaldtårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

En klassiker

Ingredienser

Instruktioner

Starta ugnen 150C Hacka nötterna i matberedare Vispa vitorna till hård skum tillsätt florsocker Rör i de hackade nötterna Rita upp rundlar på 24 cm 3 st på bakplåtspapper och bred ut smeten Grädda i 15 min i mitten av ugnen Smält blockchokladen och smet ut den på bakplåtspapper Låt stelna i kyl och skär ut sneda bitar som stoppas in i grädden ovanpå

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LillaJa 26 mars 2008

    Lätt att göra, passar de flesta i smaken, jättegod. Hos mig var det strykande åtgång på tårtan. Jag tog,hasselnötter, sötmandel och pekanötter 1 dl av varje , blev väldigt bra. (jag ville få slut i påsarna), man kan ju inte spara så länge. Hälsning från Birgitta

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.