Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizerkorv

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knapriga ostfyllda baconvirade korvar matchas med gröna ärtor och råstekt potatis. En lättlagad festlig korv med goda smaker! Rätten blir allra bäst om man väljer en mager korv med högt köttinnehåll.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en skåra rakt genom korven, men låt den vara hel i båda ändar. Stoppa in en oststav i skåran och vira en bacon skiva runtomkring.
  2. Lägg de baconvirade, ostfyllda korvarna i en ugnsfast form och stek i ugn, ca 225 grader, tills baconet börjar få färg och osten smälter. Servera korven med råstekt potatis och små gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.