Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernötkaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

Jättesmarrig att bjuda på, till fredagsfikat på jobbet kanske...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bred ut smeten i en liten långpanna
  2. Grädda 175 grader 30 minuter
  3. Smältes ihop. 200 g marabou schweizernöt 5 msk grädde 2 msk smör
  4. Bred på chokladblandningen när kakan kallnat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • farmormor 1 augusti 2008

    Vilken smarrig kaka mmmmmmm Tog med till våra vänner och de gick åt som smör i solsken.

  • AnnaMedin 10 september 2008

    Säkert jättegod, men utförligare beskrivning önskas!!!! Ska ägg och socker vispas poröst, var i ugnen ska den placeras, är det en hård eller mjuk kaka? Gjorde som jag trodde, men den blev stenhård--var det rätt? Tacksam för ytterligare info!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.