Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernötskaka lchf

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

då jag hittade ett recept men det var 3dl socker i så jag mixtra ihop ett lchf version så man inte får ont i magen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med kakan. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och sötning poröst. Blanda ner mandelmjöl, kokosmjöl och det smälta smöret. Smörj en pajform eller en springform med smör. Häll sedan smeten i formen jämnt fördelat i formen. Grädda i 25-30 minuter tills kakan har blivit gyllenbrun. Låt svalna.
  2. Smält chokladen på låg värme. Blanda ner grädden och smöret och till sist de hackade hasselnötterna.
  3. Och bred ut på kakan jämnt fördelat på hela kakan. Låt kakan svalna och ställ den i kylen. Blir bäst dagen efter. Servera gärna kakan dagen efter med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.