Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernöttårta

 
Skriv ut

Lånat av: http://karinsbloggiblogg.blogspot.se

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal nötterna (det är bara att veva på). Vispa äggen och florsockret till en bra fluffig smet. Rör ner de malda nötterna i smeten. Häll ner smeten i en form med avtagbar kant(papper i botten). Grädda i 175º i ca: 30-35 minuter. Låt kakan kalna, med formkanten kvar.
  2. Blanda alla godsakerna till glasyren i en kastrull. Det skär sig annars. Koka 10 min, RÖR! Bred på glasyren på tårtan medan formkanten sitter kvar. Låt tårtan svalna och den är klar. Kan serveras med vispad grädde till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.