Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernöttårta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Sanslöst god tårta, svårt att bara ta en bit.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker tills det är lite vitt och pösigt. Rör ner det smälta smöret med mjölet och nötterna. Häll i en smord ugnform med löstagbar botten. Grädda längst ner i ugnen i 175 grader ca 30 min. Gör glasyren och bred över kakan när den har svalnat i formen. Servera gärna med vispad grädde.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Gladiolus 20 maj 2008

    Det måste jag också prova. Smarrit.!

  • ingja17 1 juli 2011

    Det låter jättegott! Ska prova imorgon. Jag antar att man ska smälta schweizernötchokladen till glasyren, Återkommer med betyg efter avsmakningen.

  • ingja17 3 juli 2011

    Här kommer som lovat betyg för tårtan det blir en fyra. Jag kommer att minska sockret i nötbottnen nästa gång , då vi upplevde den något för söt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.