Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizernöttårta

 
Skriv ut

En mycket god tårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smör och choklad i en kastrull. Häll det i äggblandningen. Blanda ihop de torra ingredienserna och häll ner det och vattnet i smeten. Häll i en smord, bröad form och grädda i 175 gr i 45 min.
  2. Under tiden gör du fyllningen: Koka upp socker , grädde och smör. Bryt i schweizernöten, låt den smälta och svalna. När kakan är klar och har svalnat delas den i två bottnar. Häll fyllning på ena botten , lägg ihop kakan och häll resten över den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.