Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Schweizersnitzel

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Jätte gott.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kalvinnanlår i tunna skivor. Skär isär skivorna men låt det sitta ihop i botten. Lägg på en ostskiva. Sen skinka och ytterligare en ostskiva. Dubbelpanera i ströbröd och mjöl. Stek i stekpanna så att de får färg. Sätt sedan in i ugnen 150 grader i några timmar tills det skall serveras.

Kommentarer (1)

  • kalsas 9 januari 2009

    Vad gör man med kotlettraden? Skinkan skall väl vara rökt?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.