Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones med havre & linfrön

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Älskar scones i alla former men dessa är mina favoriter. Nyttigare är det med.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta ugnen på 250 grader.
  2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt.
  3. Blanda alla torra ingredienser väl i en bunke så att bakpulvret fördelas ordentligt. Tillsätt sedan fil och kesella och arbeta degen smidig med händerna. Dela degen i tre lika bitar. Rulla dem till bollar, lägg på plåten och platta till dem till runda plattor. Skär med en brödkniv varje platta rakt över i fyra delar. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. Bryt isär dem och servera.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maddelina 16 september 2010

    Jättegoda!! Helt klart mitt favoritrecept på scones :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.