Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones med Kesella

 
Skriv ut

Enkelt och nyttigt. Lätt att baka till lördagsfrukosten Gott med ost och marmelad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt margarin och knåda degen med fingrarna så att den blir smulig. Tillsätt kesellan och rör snabbt ihop. Dela degen i fyra delar och forma till bullar. Platta ut bullarna på bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i 225 g varm ugn i ca 10 minuter.
  2. Lycka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.