Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones med morötter och havre

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergoda scones som känns lite nyttigare än vanliga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1)Börja med att blanda alla torra ingredienser. 2)Riv morötterna och blanda ner bland de andra ingredienserna. 3) Blanda i mjölken. Ta lite åt gången. Beroende på hur mycket moretter man har i blir degen olika klibbig. Är degen för torr blanda i lite mer mjölk eller vatten.
  2. Gillar du solrosfrön så använd det! Har aldrig testat det själv, men tror det skulle vara riktigt gott!
  3. 4)Gräddas i ugnen i 10-12 min på 275 grader.
  4. Serveras varma med gott pålägg på.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • robin1500 9 september 2009

    Ska smöret vara kylskåpskallt eller ska man smälta det??

  • jordgubbsflikka 14 februari 2012

    Rumstempererat är bäst. Är det kylskåpskallt så skär det i mindre kuber så blir det lättare när du blandar ihop allt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.