Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scones med oregano i muffinsform

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Dessa scones är lite grövre med grahamsmjöl och vetemjöl blandat. De är bakade i en muffinsplåt som omväxling. Om du så önskar, plattar du ut runda kakor på bakplåtspapper på en plåt och delar med ett kors innan de gräddas till traditionell sconesform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°.
  2. Blanda mjöl, salt och bakpulver i en skål.
  3. Rör ner smör, filmjölk, ost och smulad oregano i skålen. Rör till en smidig smet.
  4. Fördela smeten i en smord muffinsplåt eller i muffinsformar.
  5. Grädda i mitten av ugnen ca 13 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.